Koorschool

Scholing in muziek en zang

Koorschool

Zingen ontspant, is gezond en is nog hartstikke leuk ook!

Vooral de kinderen raken spelenderwijs in de ban van de mogelijkheden die zij bereiken en worden alleen maar enthousiaster. Zelfs vriendjes en vriendinnetjes van school of uit de buurt schuiven aan om mee te willen doen.

Maar ook bij de groep volwassenen raakt men steeds enthousiaster van de mogelijkheden die Koorschool Uden te bieden heeft. Zelfs bij diegenen die al jaren in een koor zingen gaat er een wereld aan extra’s open. “… ik had nooit gedacht dat dit zo functioneert. Ik haal dus blijkbaar al jaren verkeerd adem …”, aldus een van de cursisten.

De lessen worden verdeeld in zanglessen enerzijds, waarbij niet alleen liederen worden aangeleerd en houding- en ademhalingstechnieken worden geoefend, maar anderzijds wordt ook gebruik gemaakt van ondersteunende blokfluitsessies waarbij men ritmische vaardigheden en notenkennis spelenderwijs eigen maakt.

Koorschool Uden staat open voor alle categorieën koortypen en leeftijden. Ook zangers van gevestigde koren zijn uiteraard van harte uitgenodigd om deel te nemen. Ondanks dat de lessen van Koorschool Uden al zijn gestart, is het geen probleem om nog in te stromen.

Lijkt Koorschool Uden ook iets voor je? Meld je dan aan! Voor informatie en aanmelding:

muziek@parochiesintpetrus.nl

Tel. 0657 208 908 (Marcus de Haard)