Deux Bornes

Deux Bornes

Jongerenkoor Deux Bornes.

Wij zijn een 4 stemmig jongerenkoor. Ons koor bestaat uit ongeveer 35 leden in de leeftijd van 13 tot begin 60. Het koor staat onder leiding van dirigent Jacques Tichelaar.

Op dit moment heeft het koor een drummer en fluitiste. We zijn op zoek naar een pianist(e).Daarnaast is er ook wel eens ondersteuning door andere instrumenten zoals saxofoon, klarinet en blokfluit.

Wij zijn een kleurrijke, enthousiaste groep mensen die graag samen zingt.

Ons repertoire heeft voornamelijk een kerkelijk karakter, maar we zingen ook liederen uit musicals en hedendaagse muziek. Naast Nederlands talig schromen we niet om ook in het Engels, Duits, Frans of zelfs Spaans te zingen.

Gemiddelde luisteren wij 2x per maand de mis op. Ook zingen we bij speciale gelegenheden, zoals bij een bruiloft, een avondwake en een uitvaart. Verder zingen we 1x per jaar in een verzorgingshuis.

Als u nu denkt dat lijkt me wel gezellig, kom gerust eens binnen lopen tijdens de repetitie. Er wordt iedere woensdag van 19:45 uur tot 21:30 uur gerepeteerd in het parochie centrum. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deux_bornes@live.nl