Seniorenkoor

 

De Blijde Herfstklanken

Seniorenkoor in Boekel

 

Seniorenkoor “De Blijde Herfstklanken”

In maart 2010 vierden zij het veertigjarig bestaan: het seniorenkoor ‘De Blijde Herfstklanken’. Het koor, waaronder dames en heren, in aantal rond de veertig, zingt en repeteert onder het vaandel van de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Boekel.

 

Eenmaal per maand, op de tweede zondag verzorgen zij met hun zang de H. mis. Voorts zingen zij de requiemmissen van medeparochianen die zeventig of ouder mochten worden.

 

Voor jubilea staat dit koor immer gereed. Ook de jaarlijkse H.Mis bij gelegenheid van St.-Jozefdag en de kerstviering van de KBO wordt muzikaal door hen opgeluisterd.

 

Eenmaal per week, op de dinsdagmiddag, van 13.30uur tot 15.30uur repeteert het seniorenkoor in het verenigingsgebouw van de KBO: ‘Boszicht’, aan de Bernardstraat te Boekel.

 

De directie is in handen van Dhr. Henk van Thiel en de organist is Mevr. Mieke Rijken. Voor meer informatie kunt u terecht bij de voorzitter, Dhr. Joep Trienekens.

Informatie

 

Doelstelling

Begeleiden van de H. Mis éénmaal per maand en zingen bij uitvaarten van oudere medeparochianen en bij jubilea. Repeteren onder het vaande van de KBO, afdeling Boekel.

 

Samenstelling

Circa 40 leden, dames en heren.

 

Belangstelling?

Voor meer informatie kunt u terecht bij de voorzitter, Dhr. Joep Trienekens.

 

Joep Trienekens

Kerkstraat 22

5427 BC Boekel

Tel.: 0492-322439

Parochiecentrum

Kerkstraat 25 | 5401 BC Uden

0413-263154

info@parochiesintpetrus.nl

Pastorie

Kerkstraat 26 | 5401 BE Uden

0413-262515

pastoor@parochiesintpetrus.nl

Internet

www.parochiesintpetrus.nl

 

info@parochiesintpetrus.nl