KVO-koor

KVO-koor

het koor van de Katholieke VrouwenOrganisatie in Boekel

Het KVO-koor in Boekel

Incidenteel zingen, meestal tijdens de zaterdagavondmis van 17.30uur, de dames van het KVO-Koor (Katholieke Vrouwen Organistatie). Een enthousiaste groep van een 25 tal leden.

Zij zingen onder de vlag van de KVO, afdeling Boekel. Op maandagavond is de repetitie in Zorgcentrum ‘St.-Petrus’.

De algehele leiding is in handen van Mevr. Ida van Duijnhoven. Organist is Dhr. Van Bussel. Informatie kunt u verkrijgen bij de contactpersoon, Mevr. Toos Brouwers-van Thiel.

Doelstelling

Incidenteel zingen, meestal tijdens de zaterdagavondmis van 17.30uur, de dames van het KVO-Koor (Katholieke Vrouwen Organistatie).  Zij zingen onder de vlag van de KVO, afdeling Boekel.

Samenstelling

Een enthousiaste groep van een 25 tal leden. De algehele leiding is in handen van Mevr. Ida van Duijnhoven

Tijden

Op maandagavond is de repetitie in Zorgcentrum ‘St.-Petrus’.

Belangstelling?

Mevr. T. Brouwers-van Thiel